^ ^

Wednesday, 12 December 2012

Bukit Cahaya

Musim Salji..


11 December 2012 adalah cuti Birthday Sultan Selangor,so aku pun pergilah ke Bukit Cahaya yang terletak di Shah Alam. 4 musim adalah tempat yang paling best la bagi aku sefamily,kenapa di beri nama 4 musim?sebab nyer aku pun tak tahu coz baru pertama kali ke Bukit Cahaya.

Hubby ngan anak kesayangannya


Wow..nampak macam kat negara owang putih plak kan.

Ini lah aku n hubby,wajah x clear coz pancaran cahaya lampu samar2

Aku tngah sakit mata kanan sebenarnya tapi demi kepuasan anak aku gagahkan jugak ke sini..huhu.
Pada sesiapa yang pernah datang ke Bukit Cahaya sila lah kongsi n komen,sekurang kurangnyer aku dapat info pasal rumah 4 musim ni..chau dlu.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com