^ ^

Monday, 28 January 2013

Hadiah Terindah

Assalamualaikum..
Lama sesangat dah airis tak update blog nih,tetibe je hari nih lepas balik dari checkup klinik rasa gajin pulak nak update blog..yang paling airis tak sangka FOLLOWER airis dah capai 112 orang..terima kasey sesangat pada follower airis.

Hari nih airis ada berita gembira yang nak dikongsikan ngan kengkawan semua.
Pagi tadi lam kol 10.00am airis g klinik wat checkup pregnant sekali lagi(saje wat test untuk kepastian)..alhamdulillah,doktor cakap airis hamil 2 bulan.Hubby pun tersengih-sengih macam tak percaya tapi doktor nasihatkan bebanyak rehat coz airis ada masalah rahim lemah..dah 4 kali airis keguguran.

Esoknyer pulak airis nak kena g Hospital Seremban untuk ambik suntikan kuat kan rahim..mudah-mudahan semuanya selamat..aminnnn!

Pada kengkawan airis yang masih lum ada baby jangan sedih,insyaallah..Allah Maha Pengasih,pasti Dia berikan kita anak,sama ada lambat @ cepat kita kena berdoa,,usaha dan yakin pada Allah.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

21 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com