^ ^

Monday, 7 January 2013

Jom Belajar Cara Makeup Paling Simple

Tak kira sape pun mesti nak makeup yang simple..tak nak tebal. Tak kira lah kulit korunk jenis yang sensitif ke,biasa..ada yang berminyak mesti nak nampak cute dengan makeup yang simple..airis pun ikut cara macam nih dalam video kat bawah tapi airis tak guna produk simplysiti pun..just ikut cara yang paling senang je.

[ SimplySiti Make Up Tutorial ] 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

1 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com