^ ^

Saturday, 19 January 2013

Negative or Positive?

Assalamualaikum..
Hari nih pepagi lagi airis dah bangun nak wat 'pregnant test'. Lpas dah wat airis pun tunggu lam 10 minit biar lama sikit,lpas 10 minit trus airis dapatkan 'pregnant test'..cube tengok gambar nih!


Perasaan airis masa tuh mang sedih la,walaupun ada 2 line [1 line terang n 1 lagi tak terang] tapi masih belum pasti yang airis pregnant..3 tahun airis menunggu untuk tambah anak yang ke 2,apakan daya belum lagi rezeki airis.

Bila tunjuk kat hubby,hubby cakap 'jangan sedih,insyallah Allah pasti mendengar doa hambanya..lagi2 doa seorang 'ibu'..trus hubby peluk airis tapi airis tahu hubby pun sedih gak..mungkin ada lebih ramai lagi 'isteri' kat luar sana yang masih belum ada anak..ape pun airis bersyukur masih ada anak pertama..Siti Maisarah' nama 
nya..ini die anak airis berumur 4 tahun.





Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

24 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com