^ ^

Saturday, 18 January 2014

Kemungkinan Anda Mengandungkan Bayi Lelaki

Jom check perut korang masa preggy ataupun yang tengah preggy. Airis dah check tpi masih x sure jntina baby,kalau ley nak baby boy..yg pnting baby sihat n comey sesangat

1. Kadar degupan jantung bayi anda kurang daripada 140 degupan seminit.
[ masa anak first(girl) x de plak,anak ke 2 dlm pewot ni degupan baby kurang ]

2. Perut anda memboyot ke hadapan dan kelihatan “tajam”.
[ ini memang kompom ]

3. Perut anda “rendah”.
[ alamakkkk...x sure la plak,cam biasa jew..]

4. Anda sangat berseri-seri ketika hamil.
[ yang ni x pasti,nak kna tanya hubby...keh keh keh..]

5. Anda tidak mengalami mabuk hamil dalam trimester pertama kehamilan.
[ ada tpi x teruk sangat la dari anak yang first dlu ]

6. Payudara kanan anda lebih besar daripada yang kiri.
[ tidakkkkk....memang sedang berlaku..kui kui kui ]

7. Anda melihat diri anda di dalam cermin selama sekurang-kurangnya seminit dan anak mata anda 
     membesar.
[ yang nih kompom x der ]

8. Anda mengidam makanan berprotein yang masin seperti keju dan daging.
[ ni pun x der..bebiasa jew ]

9. Tapak kaki anda lebih cepat menjadi sejuk daripada sebelum anda hamil.
[ masa mula2 dlu dlam 3 weeks ade la pastuh dah ok ]

10.Apabila anda ikat cincin perkahwinan anda pada benang dan digantungkan di atas perut anda, cincin itu
      berpusing-pusing.
[ dah try buat tpi biasa je ]

11.Kulit anda menjadi kering.
[ yg ni sbab kurang sangat mnum air tpi siang mlam sapu losyen ]

12.Apabila anda mencampurkan umur anda semasa persenyawaan dengan nombor bulan semasa ia
     berlaku,jumlahnya adalah nombor genap.
[ yg ni lum wat lagi..]

13.Rambut anda menjadi lebih lebat dan berkilat semasa hamil.
[ selekeh lgi ade la..hua hua hua..]

14.Bulu kaki anda memanjang dengan cepat semasa hamil.
[ bulu kaki memang dah panjang..]

15.Anda lebih mudah diserang sakit kepala.
[ slalu kna sakit kepala..hubby jdi mangsa kna pcit kepala ]

16.Bantal anda menghadap utara apabila anda tidur.
[ x prasan plak..sntiasa ngiring kiri n kanan ]

17.Apabila seseorang meminta anda menunjukkan tangan anda, anda menghulurkannya dengan tapak
      tangan menghadap bawah.
[ ini biasa la ]
18.Anda tidur mengiring ke kiri.
[ kadang pusing kanan gak ]

19.Air kencing anda berwarna kuning cerah.
[ x sure plak..]

20.Anda lebih agresif berbanding suami anda semasa persetubuhan yang menghasilkan persenyawaan itu.
[ hu hu rahsia...]

21.Apabila anda makan seulas bawang putih, baunya keluar daripada liang roma anda.
[ x suka bwang putih ]

22.Perkataan pertama anak anda yang sebelumnya ialah "baba" atau “dada”.
[ yang ni baba ke dada ke memang x der..]

23.Anak anda yang sebelumnya (jika perempuan) kelihatan seperti budak lelaki semasa bayinya.
[ ini memang kompom sesangat..he he ]
Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com