Sunday, 26 May 2013

Ulangtahun Perkahwinan Ke 6

Assalamualaikum..
Lama dah airis x jenguk blog airis..hu hu maklum lah bussy manjang jew (poyo jew). Sebenarnye hari nih airis seronok sangat2 coz hari nih hari paling bersejarah untuk airis dengan En Hubby..!
Kalau korunk nak tahu hari nih 26 MAY 2013 adalah hari ULANGTAHUN PERKAHWINAN airis dengan En Hubby yang ke 6..lame gak tuh nak bertahan angka '6'. Banyak suka duka airis dengan En Hubby lalui sepanjang 6 tahun melayari bahtera.
So sempena hari ulangtahun perkahwinan airis nih airis hadiahkan En Hubby 'Wallet' idaman En Hubby,harge nye x la mahal tpi sekurang kurangnye airis dapat tunjuk kan kat En Hubby yang airis sesangat ler menghargai pengorbanan En Hubby selama nie..tpi En Hubby dah g tahu awal2 nak ajak 'DINNER' malam ni tpi anak2 x bawak la...privacy la kate kan..
Ape pun airis berdoa pada Allah agar rumahtangga airis sentiasa di redhai Allah SWT,mudah mudahan hidup aman damai ke anak cucu...weee prasan dah nak ada cucu padahal anak kecik2 lagi(keh keh)


Wat En Hubby HAPPY ANNIVERSARRY dari isterimu...!

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com