^ ^

Saturday, 12 January 2013

Fakta Tentang Wanita


Sebenarnya perempuan lebih
suka lelaki yang
pandai buat lawak, yang mampu
membuat mereka
tertawa dan bahagia berbanding
lelaki tampan yang
tak mampu berbuat apa-apa.

setuju?....sila like!..^_^

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

CCTV DALAM BILIK AIR HOTEL

AWASSSS!!!!..amaran pada korunk yang pergi holiday kat mana2 lah,terutama kat hotel,pastikan korunk spotcheck betul2 dalam bilik mandi pastu barulah mandi kalau x de..ok.

Sumber : Slumber Network

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 7 January 2013

Anda Perlu Tahu


1. Sekurang-kurangnya ada 5 orang dalam dunia ini menyayangi anda dan sanggup mati kerana anda. 
 2. Sekurang-kurangnya ada 15 orang dalam dunia ini menyayangi anda dalam beberapa cara. 
 3. Sebab utama seseorang membenci anda adalah kerana dia ingin menjadi seperti anda. 
 4. Senyuman daripada anda boleh membawa kebahagiaan kepada seseorang walaupun dia tidak menyukai anda. 
 5. Setiap malam ada seseorang mengingati anda sebelum dia tidur. 
 6. Anda amat bermakna dalam hidup seseorang. 
 7. Kalau bukan kerana anda, seseorang itu tidak akan hidup bahagia. 
 8. Anda seorang yang istimewa dan unik. 
 9. Seseorang yang anda tidak ketahui menyayangi anda. 
 10.Apabila anda membuat kesilapan yang sangat besar, ada hikmah disebaliknya.

 p/s :..fikir-fikirkan apa yang korunk rasa

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Jom Belajar Cara Makeup Paling Simple

Tak kira sape pun mesti nak makeup yang simple..tak nak tebal. Tak kira lah kulit korunk jenis yang sensitif ke,biasa..ada yang berminyak mesti nak nampak cute dengan makeup yang simple..airis pun ikut cara macam nih dalam video kat bawah tapi airis tak guna produk simplysiti pun..just ikut cara yang paling senang je.

[ SimplySiti Make Up Tutorial ] 


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Sunday, 6 January 2013

Wedding

Gambar perkahwinan kakak 

( akad nikah )

 ( Persalinan )


Semoga kekal ke akhir hayat...amin.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com