^ ^

Saturday, 22 February 2014

TAHUN BARU 2014

Assalamualaikum....
Lama sudah x update teratak airis yg dah usang bagai ni. Bukan malas tapi sejak awal 2013 lg airis dah mempersiapkan diri utk tambah 'ahli keluarga' lgi selepas DNC. So slepas DNC tu airis tekad nak hamil gak walaupun dokt soh airis tnggu tempoh setahun lg....

Jeng..jengggggg....skarang airis dah pun dpat baby boy...ni lah die

Muhammad Zafran 

Handsome jugak kan....perasan bagai umi airis nih...!
Ape pun sume nye dah selamat dn berkat doa member2 blog...akak2,adik2 yg doakan utk airis...terima kasehhhh daun keladi,hanya Allah je yg dpat memberi yg lebih baek pada kalian...aminnnnn.

Sekian sudah.

P/S: Jika berkesempatan airis akan buat entry SAWAN TANGIS yg biasa terjadi pada baby boy...insyaallah.



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com