^ ^

Tuesday, 2 September 2014

BABA PERGI JUA AKHIRNYA

Assalamualaikum..
Hari ni x de mood nak wat entry. Bukan penat....or majok ngan cik abang tpi airis kehilangan insan tersayang.



Baru je raya hari tu airis balik kmpung di melaka..jumpa mak...jumpa babah..walaupun masa tu babah dah kurang bagi reaksi bila anak2 bercakap tpi bagi airis dah cukup utk airis lihat babah dpan mata airis and anak2
Baba dah lama menghidap strok sebelah badan,di tambah pulak dgn penyakit darah tinggi..macam2 cara dah ikhtiar. Namun Allah dah tetapkan takdir utk babah.

Belum sempat airis jumpa babah buat kali ke 2..Allah telah menjemput babah pergi meninggalkan kami semua. Allah lebih menyayangi babah..pengebumian babah di sertai hujan gerimis..buat hati airis sefamily pilu..menahan sebak..cuba kuatkan hati menatap pemergian babah.

Alhamdulillah...semuanya berjalan lancar semasa pengebumian. Sebak hati meninggalkan pusara babah..moga babah tenang disana dan ditempatkan dgn orang yang beriman...aminnn.


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com