^ ^

Saturday, 11 October 2014

BILA SI ADIK PANDAI BERJALAN

Assalamualaikum..
Bila tengok muka si adik rasa nak tergelak pun ade,bukan ape..pantang tengok kakak die duduk je ade2 je 'aksi' yang die nak buat kat kakak die.
Kira si kakak ni asyik kena buli je dengan adik die. Sampai nangis kakak nye..pening dah umi dgn ayah.

Skarang ni si adik dah pandai berjalan,ikot je ke mana kakak pergi smpai si kakak naik rimas x bagi adik ikot die,kadang die bebel kat adik die x bagi ikot g sana sini...hahaha alahai anak umi ayah ni. Nti dah besar jadi teruna dan dara ok la tu kot..!



Yang adik ni pulak,mentang2 la dah teror bab ' buli membuli ' kat kakak die,habis semua nak di ketok kat kakak die,baling2 barang walaupun bukan barang mainan skalipun mesti die nak baling..kira dah jadi satu hobi plak dah. Ape pun tanpa adik dan kakak sunyi umi di buatnye. Umi dan ayah berdoa moga anak2 umi jadi anak yang soleh dan solehah...insyaallah amin.



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com