^ ^

Tuesday, 25 November 2014

BRAND ' MAM ' BABY PALING MURAH

Assalamualaikum..
Sape kat cini suka shopping barang baby secara online angkat tangan cepatttttt. Haha ok la airis ni jnis suka skodeng laman web yang jual barangan keperluan baby yang murah2.

Lagi2 anak airis yang no 2 tu menyusu guna puting brand MAM. Puting lain memang x nak gak die,sanggup x nak menyusu kalau puting botol tu berlainan selain MAM. 



Contoh puting brand MAM. Kalau beli kat kedai or butik or laman web mesti harga RM25.90 kan. Haa pasni mumy ibu umi x yah risau dah nak beli yang lebih murah kat laman web ni. Jom layan


Picit www.gifts-h.com kalau suka shopping barang baby yang murah2.



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com