^ ^

Thursday, 20 November 2014

HALWA KUNDUR DAN JAUNDIS

Assalamualaikum..
Mesti ada yang tertanya apa kaitan HALWA KUNDUR & JAUNDIS pada baby kan?
Apa tu halwa kundur?..try search kat en google

Dah jumpa kan???haaa..rileks2,sebenar nye halwa kundur ni memang terbukti amat berkesan mengurangkan kuning baby. Cara nye senang je..ambil setengah paket kecil halwa kundur dan rebuskan dlm 3 minit...bila dah suam boleh la bagi kat baby dengan kerap menggunakan sudu plastik sahaja..sudu kfc yg kecil tu pun boleh pakai gak.



Airis sendiri dah buat...memang turun banyak kuning baby airis dulu...huhu baru skarang nak buat entry kat cini :p

Yang penting kna kerap bagi kat baby air rebusan halwa kundur tadi...ok selamat mencuba...!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com