^ ^

Monday, 3 November 2014

REVIEW I-CITY HOTEL

Assalamualaikum..
Alhamdulillah..airis baru je pulang dari bercuti. Haaa kali ni airis nak review sikit la pasal hotel i-city ni. Sebelum airis bermalam kat hotel i-city ni airis banyak gak la review komen pasal kemudahan di i-city ni. Banyak komen negatif dari positif,itu hak mereka lah yang dah bermalam di hotel tersebut. Tapi airis abaikan komen2 sebegitu coz masa tu belum lagi stay kat citu lagi.

Now...airis komen sikit la kat cini. Airis book bilik family ( 2 katil double besar ). Selesa sesangat la bagi kami. Bilik kami menghadap permainan i-city,atas hotel bawah tempat bebudak berjimba jimba. Cer tengok pic tu

Ni bahagian reception / kaunter c.in / out ye. Berurusan dengan staff ni ok,budi bahasa pun sopan gitu,ada sorang lagi staff perempuan pun ok gak..peramah semuanya


 Haaa ni lah die bilik yang airis book. Katil memang selesa.



Bilik mandi pun ok gak.

Dari segi breakfirst plak tak banyak pilihan la. Antara nye 


Hanya breakfirst la yang tak banyak. Wifi pun free,yang lain2 semua ok..airis bagi 4 bintang la untuk i-city hotel ni. Jom layan pic airis











Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com