^ ^

Thursday, 27 November 2014

SHAWL ELSA

Assalamualaikum
Sape kat cini peminat kartun animasi elsa? Mesti korang pikey apa kaitan entry shawl elsa dengan kartun animasi elsa kan...huhu.

Now..airis nak citer pasal Shawl Elsa, tpi takde kaitan pun dengan kartun elsa tu yek. Untuk peminat shawl...jom kite layan pic kat bawah.

Haaa...ni lah dia Shawl Elsa yang airis maksudkan.


Cantik kan?...


So jangan berlengah lagi...cepat2 order tambahkan koleksi shawl.
Jom order..klik sini



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Tuesday, 25 November 2014

BRAND ' MAM ' BABY PALING MURAH

Assalamualaikum..
Sape kat cini suka shopping barang baby secara online angkat tangan cepatttttt. Haha ok la airis ni jnis suka skodeng laman web yang jual barangan keperluan baby yang murah2.

Lagi2 anak airis yang no 2 tu menyusu guna puting brand MAM. Puting lain memang x nak gak die,sanggup x nak menyusu kalau puting botol tu berlainan selain MAM. 



Contoh puting brand MAM. Kalau beli kat kedai or butik or laman web mesti harga RM25.90 kan. Haa pasni mumy ibu umi x yah risau dah nak beli yang lebih murah kat laman web ni. Jom layan


Picit www.gifts-h.com kalau suka shopping barang baby yang murah2.



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com