^ ^

Sunday, 9 October 2016

BELLA DONNA KONJAC SPONGE


Assalamualaikum..

Lama dah tak update blog ni. Buzy urus anak² ke sekolah, macam² lah nak di uruskan.. hehe poyo bagai jew !

Ha korang nak tahu tak kat Meysia ni dah ade sponge penghapus jerawat tau, kalau tak caye meh cuba.. dah cuba ofcoz la tahu betui ke idok kan.. huhu.



Airis dah cuba, memang mengecutkan jerawat, memudarkan parut jerawat lagi tau.

Jom usyah serba sedikit konjac sponge ni

Sponge Muka pembunuh jerawat pertama di Msia (rahsia penjagaan kulit wanita Jepun)

- diperbuat dari 100% fiber dan ekstrak tumbuhan konjac
- 100% organik/vegan
- menyingkir kotoran hingga ke dasar
- khasiat fiber konjac melambatkan proses penuaan
- memutihkan kulit secara semulajadi
- membunuh kuman dari dasar kulit yg menjadi punca jerawat
- mengecil liang pori kulit yg terbuka

kesan seawal seminggu penggunaan !!

Harga : Rm 42

Whatsapp
0193517424
#konjacsponge #konjacfood #beautyhealth
#lowcarbfood #healthfood

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com