Monday, 20 March 2017

Kenapa Perlu Konsisten ?

 Produk apa pun yang kita guna kalau setakat sebotol/sekotak lepas tu takde pulak kesan macam yang kite nak dah beralih arah memang tak kan jadi.. ๐Ÿ˜

 Paling-paling pun guna la lebih 3 kotak atau 6 bulan untuk produk yang kita guna tu betul2 serasi. Ni time dia baru nak kenal2 dengan sistem badan kite kite pulak stop. Kan dah terbantut dia nak bekerja.๐Ÿ˜ฐ

 Macam testimoni jugak. Bukan dengan sekali dua yang dia orang guna dah berhasil dengan jayanya. Rata2 pngguna dah setahun amal.



Yang Penting.. KONSISTEN & RAJIN.๐Ÿ’ช
AIR PUTIH minum lebih.๐Ÿถ
tak susah pun kannn๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Semoga bermanfaat
#TeamVCSAKL
#10Xvitaminc
#takperlusuntik

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

0 Pengomen Terhebat:

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com