^ ^

Saturday, 2 February 2013

Airis Tak Nak Follow?

Assalamualaikum..
Airis harap sume kengkawan airis sihat walafiat di samping orunk yang tersayang. Ok..now airis nak perbetulkan salah faham seorang 'blogger'..kira bebudak lagi la,biar lah airis rahsia kan nama sorang blogger comel nih.

Cik adik nih tanya kat airis :
Kak airis?nape akak lambat follow kite n lambat bagi komen kat blog kite? Kite slalu datang kat blog akak,klau komen pun nape lambat sangat ek?..3,4 @ 5 hari baru nak bagi komen kat blog kite,blogger lain cepat je!
Now,now and now..airis jawab! Airis bukan blogger sepenuh masa coz airis pun bekerja makan gaji gak macam kengkawan lain. Cara airis FOLLOW blogger pun ikut masa yang ada,bukan airis pilih2 nak follow ataupun 'pilih bulu' la.
Biasa nyer airis akan follow blogger bebanyak dlu,and then bila ada kelapangan baru airis akan bagi komen kat blog yang airis follow tuh. 

Sekarang airis ngah pregnant 2 bulan tapi ada masalah. Masalah nyer sarung baby ada tapi baby x dapat di kesan,kira x der baby dalam kandungan airis. So doktor bagi tempoh 1 bulan lagi untuk scan lagi skali,kalau baby x de gak terpaksa wat DNC ataupun cuci rahim tuh..sedihnyer hanya Allah yang tahu. Hari2 airis sedih,mengadu pada Allah...agar di berikan kekuatan untuk airis hadapi dugaan dari Allah.Apa yang airis fikir..Allah sayangkan airis,sebab tuh Allah duga airis.

Airis gagahkan jugak diri nih untuk beri penjelasan,takut nanti kata airis x nak layan pulak..maklum lah tengah stress pikir kan kandungan airis.
Airis harap dengan penjelasan airis tadi tuh dapat melenyapkan persoalan blogger comel dan blogger lain,kalau airis x follow blogger tolong ingatkan airis,mungkin airis terlupa..jangan risau airis x kan marah. Ape pun airis doakan agar segala urusan kengkawan di permudahkan Allah  SWT..aminnn!



Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

Monday, 28 January 2013

Hadiah Terindah

Assalamualaikum..
Lama sesangat dah airis tak update blog nih,tetibe je hari nih lepas balik dari checkup klinik rasa gajin pulak nak update blog..yang paling airis tak sangka FOLLOWER airis dah capai 112 orang..terima kasey sesangat pada follower airis.

Hari nih airis ada berita gembira yang nak dikongsikan ngan kengkawan semua.
Pagi tadi lam kol 10.00am airis g klinik wat checkup pregnant sekali lagi(saje wat test untuk kepastian)..alhamdulillah,doktor cakap airis hamil 2 bulan.Hubby pun tersengih-sengih macam tak percaya tapi doktor nasihatkan bebanyak rehat coz airis ada masalah rahim lemah..dah 4 kali airis keguguran.

Esoknyer pulak airis nak kena g Hospital Seremban untuk ambik suntikan kuat kan rahim..mudah-mudahan semuanya selamat..aminnnn!

Pada kengkawan airis yang masih lum ada baby jangan sedih,insyaallah..Allah Maha Pengasih,pasti Dia berikan kita anak,sama ada lambat @ cepat kita kena berdoa,,usaha dan yakin pada Allah.

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com