^ ^

Monday, 18 August 2014

MENCEGAH BATUK & SELSEMA

Assalamualaikum..
Hari ni airis free kat uma. Ade masa nk study bab menu utk wat berbuka hri ni. Sementara blum nk study buku resepi jom lyan entry ni dlu key.

Ok..skarang airis nak tanye la ibu2 kat luar sana..sape ada anak kecik yang sering mendapat batuk dan selsema?airis teringat kat anak airis yang no 2 tu..setiap bulan mesti batuk disusuli selsema yang berpanjangan. Ragam nye tak payah nak cerita la...meragam..menangis bagai kan kena dera pun ade..!

Now airis kongsi satu jenis krim herba ni..rujuk pic kat bawah hokesss




Haaa..ni lah die yang airis guna untuk anak airis,sapu jew kat UBUN KEPALA,DADA,BELAKANG BADAN dan  TAPAK KAKI..kompom tido nyenyak mak nye...huhu. Tapi jangan pulak disapukan kat mak nye...sapukan kat anak yang batok n selsema tadi. Tak kan dengar lagi ragam tangis anak...beres !
Cara nak dapatkan krim herba yang berharga RM39.90 ni senang jew..like facebook Shiran Tropika Herbasuci. Airis harap sedikit info ni membantu ibu2 yang runsing bila anak2 tak sihat..okesss roger dulu..!


Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Intanurulfateha.Com